Mestni avtobusi

URBANWAY

Urbanway je nizkopodni mestni avtobus znamke IVECO BUS, namenjen javnemu prevozu v mestnih območjih.

Urbanway ponuja visok standard udobja za potnike in voznika, zmogljivosti, možnosti dolžine, pogonski sistem, notranjo postavitev in donosnost.

Nova, ojačana struktura vozila Urbanway je lažja, kar omogoča integracijo različnih vrst motorjev, kot so vzdolžno nameščeni motor Tector 7 za dizelske in hibridne različice, prečno nameščeni motor Cursor 9 za dizelsko različico ali prečno nameščeni motor Cursor 8 za različico na stisnjen zemeljski plin (CNG).

Urbanway ima prijeten notranji prostor, pametno in rafinirano zasnovo z novimi lučmi in slogom. Ta nova postavitev zagotavlja najvišjo kakovost udobja tako za voznika kot potnike, skupaj z najboljšo servisno dostopnostjo vozila. Avtobus je opremljen tudi z novimi funkcijami, kot je nov tip žarometov.

DOLŽINA 1

0

metrov

DOLŽINA 2

0

metrov

DOLŽINA 3

0

metrov

ŠIRINA

0

metrov


STREETWAY

Novi STREETWAY razširja in dopolnjuje ponudbo mestnih avtobusov IVECO BUS z rešitvijo, zasnovano za zagotavljanje ekonomske in operativne učinkovitosti v mestnem prometu. Ponuja prednosti preizkušenega vozila v kombinaciji z vsemi prednostmi hitre in učinkovite podpore razširjenega omrežja IVECO BUS in celotnega nabora povezanih storitev znamke OEM.

STREETWAY je mestni avtobus s nizkim podom, ki se ponaša z odlično vsestranskostjo (izbira dolžin, tehnologij, menjalnikov, postavitve sedežev, števila vrat, termalnega udobja) in predstavlja učinkovito rešitev za specifične operativne zahteve posameznih strank glede sloga, udobja in obratovalnih stroškov.

Z nizkim podom je na voljo v različici dolžine 12 in 18,75 metrov. Gre za robustno in preizkušeno vozilo, ki temelji na strokovnosti vodilnega igralca v potniškem prometu ter na ključnih vrednotah vzdržljivosti, zmogljivosti, operativne učinkovitosti, preverjene zanesljivosti in storitev.

Samonosilna konstrukcija vozila je izdelana iz varjenih delov in lepljenih stranskih panelov iz aluminijaste pločevine, ki so deležni kakovostne obdelave proti koroziji, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. To je dodatna prednost v prid vzdržljivosti in zanesljivosti vozila STREETWAY ter prispeva k nizkim skupnim stroškom lastništva (TCO).

Podprt s široko razvejano servisno mrežo IVECO BUS in obsežno ponudbo povezanih storitev, je mogoče zanesljivo računati na STREETWAY, da zagotavlja vodilno trajnostno urbano mobilnost v panogi.

DOLŽINA 1

0

metrov

DOLŽINA 2

0

metrov

ŠIRINA

0

metrov


CROSSWAY LE

Crossway Low Entry je zasnovan z mislijo na transportno produktivnost in je avtobus, ki se odlično obnese tako v mestnih kot medkrajevnih prevozih.

Koncept Low Entry zagotavlja odlično dostopnost za vse potnike, ki vstopajo in izstopajo iz vozila.

Nizek pod med sprednjimi in srednjimi vrati omogoča enostaven dostop za vse potnike. Vozila so lahko opremljena z ročnimi ali električnimi klančinami z namenskim notranjim prostorom za invalide.

Crossway Low Entry lahko zlahka zadovolji vse potrebe strank pri vsakem prevozu potnikov, zahvaljujoč svoji vsestranskosti in razponu razpoložljivih različic.

Serija Crossway Low Entry je dovolj vsestranska, da se lahko prilagodi različnim razporeditvam motorjev, kot so: Tector 7 za Diesel / HVO / XTL, Cursor 9 za Diesel / HVO / XTL, CNG ali Biometan in novi hibridni modeli, ki so na voljo z obnovljivim gorivom XTL in v različicah na zemeljski plin.

DOLŽINA 1

0

metrov

DOLŽINA 2

0

metrov

DOLŽINA 3

0

metrov

ŠIRINA

0

metrov

PRIMESTNI AVTOBUSI

CROSSWAY

Crossway, zasnovan za medkrajevne in šolske prevoze, je zanesljiv univerzalni delavec. Zaradi njegovih izjemnih lastnosti je najbolje prodajan medkrajevni avto v Evropi.

Naši avtobusi Crossway predstavljajo najvišji in najuspešnejši izziv v svetu javnega prevoza: prevažajo milijone ljudi po Evropi v varnem in udobnem okolju, visoko in zanesljivo tehnološko vsebino ob najboljših gospodarskih razmerah na trgu. Crossway odlikuje varčna poraba goriva, daljši servisni intervali, večja varnost in številne druge izboljšave.

V pričakovanju zahtev po čistejšem zraku in mobilnosti z nizkimi emisijami ogljika z uvedbo novo zasnovanega avtobusa Crossway s pogonom na CNG IVECO BUS zagotavlja pravo vozilo za trajnostni regionalni transport.

DOLŽINA 1

0

metrov

DOLŽINA 2

0

metrov

DOLŽINA 3

0

metrov

ŠIRINA

0

metrov

SEDIŠČA DO

0

sedišč

ELEKTRIČNI AVTOBUSI

— E-WAY

Visokokakovostna mobilnost vključuje edinstveno in značilno identiteto, ki jo odlično zagotavlja E-WAY, ki je bil zamišljen kot pravi kraj za življenje v mestu.

E-WAY, ki je na voljo v standardni in zgibni različici, je bil zasnovan za delovanje na namenskih avtobusnih pasovih, da bi izboljšali potovanja in življenjsko okolje mestnih prebivalcev.
Zahvaljujoč različnim stopnjam prilagajanja notranjosti in zunanjosti, modeli E-WAY zagotavljajo dobro počutje in družabnost. Prispevajo k podobi in privlačnosti mestnega prometa.

Okrasni deli strehe, pokrovi koles, njegove linije ustvarjajo čustva. E-WAY je popolnoma vpet v urbano pokrajino.

Na krovu številne možnosti izbire materialov in po meri izdelane ureditve nadgrajujejo potniški prostor. Poglobljena oblika instrumentne plošče zagotavlja vozniku odlično vidljivost in izboljša udobje pri vožnji.

DOLŽINA 1

0

metrov

DOLŽINA 2

0

metrov

DOLŽINA 3

0

metrov

DOLŽINA 4

0

metrov

ŠIRINA

0

metrov

TURISTIČNI AVTOBUSI

— EVADYS

Evadys je zasnovan za regionalne in državne poti, letališke prevoze, organizirane ture in izlete. Zaradi svoje vsestranskosti bo postal vaš popoln poslovni partner.

Evadys je bil pravkar dodan v ponudbo Crossway in zaključuje vrhunski segment kombiniranih medkrajevnih/izletniških avtobusov. Ohranja vse prednosti najbolje prodajane medkrajevne ponudbe v Evropi: izjemno vsestranskost, dokazano zanesljivost in optimizirano donosnost.

Ponuja več moči, več udobja in več prostora za prtljago kot običajni medkrajevni avtobus, a je tudi bolj kompakten. Omogoča lažji vstop in ima manjšo težo ter s tem tudi manjšo porabo.

To vozilo je idealno za poti, okrnjene s številnimi postanki (manj primerne za turistične avtobuse), ki pa so dovolj dolge, da zagotavljajo zmogljivost in udobje.

DOLŽINA 1

0

‎metrov

DOLŽINA 2

0

metrov

ŠIRINA

0

metrov

MIDI IN MINIBUSI

— IVECO DAILY

Daily Minibus je prava izbira za razvoj vašega podjetja.

Ponudba minibusov Daily je zdaj razširjena z novim modelom Low Entry: Daily Access. Da bi zadovoljili naraščajoče potrebe operaterjev javnega prevoza po zadovoljevanju storitev lokalnega prevoza in jih podprli pri njihovem energetskem prehodu, je na voljo nova različica, ki je v celoti namenjena mestnim in primestnim prevozom, predvsem z motorjem na zemeljski plin, združljivim z biometanom.

Zahvaljujoč svoji zmagoviti kombinaciji visoko zmogljive tehnologije, nizkih emisij in majhnega vpliva na okolje, lahko Daily Access uživa v mestnih središčih, pri čemer prevoznike osvobodi omejitev, povezanih z okoljskimi predpisi, in predstavlja idealen dodatek k voznim parkom javnega prevoza.

DOLŽINA

0

metrov

SK. MASA

0

kg


— FENIKSBUS

Feniksbus je opremljen z novimi motorji, ki zagotavljajo izjemno nizko porabo goriva in emisije. Popolna varnost za potnike je zagotovljena, vključno z “močjo strukture po ECE 66”. Poleg tega uporabljamo okolju prijazne materiale, ki so odporni proti koroziji.

Proizvodnja vključuje vse glavne avtobusne komponente. Uporabljamo konstrukcijo iz karbona, nerjavečega jekla ali aluminija, zaradi česar posegi na podvozju niso potrebni.

Naši avtobusi imajo popolnoma usklajeno obliko z novo linijo IVECO Daily. Ponujajo vsestranskost, ki sega od mestnih do turističnih modelov. Pogoni: dizel, plin CNG in 100% električni.

DOLŽINA OD

0

metrov

DOLŽINA DO

0

metrov

ŠIRINA

0

metra

SPECIALNA VOZILA

KABRIO AVTOBUSI

Kabrio avtobusi so idealna izbira za turistične vožnje po mestih in oglede znamenitosti. S svojo edinstveno zasnovo omogočajo popoln razgled na okolico, saj imajo odprto streho ali panoramsko streho, ki se lahko odpre. Potniki lahko uživajo v nepozabnih panoramskih razgledih med vožnjo in občutijo neposreden stik z okoljem.

Opremljeni so z udobnimi sedeži, klimatsko napravo in avdio sistemom, ki omogočajo prijetno in zabavno izkušnjo med vožnjo.

Kabrio avtobusi so priljubljena izbira za turistične agencije, saj ne glede na vreme ali letni čas omogočajo turistom, da v celoti uživajo in doživijo vse, kar določena destinacija ponuja.


POTUJOČA KNJIŽNICA

Potujoča knjižnica ima izrazito socialno vlogo, kajti le mobilna knjižnica zmore približati knjižnično-informacijske storitve od centra oddaljenim, nemobilnim in na različne načine neprivilegiranim sredinam, ki še obstajajo kljub vsakodnevnemu tehničnemu napredku. Kolikor je bibliobusnih postajališč, toliko je malih, vendar kvalitetnih krajevnih knjižnic.

Z tovrstnimi projekti smo se začeli ukvarjati že leta 2004 (takrat še v drugem podjetju).

Vsaka potujoča knjižnica je unikat in nekaj posebnega. V vsakem je združeno veliko novih idej in znanja.

OSTALA VOZILA

AVTOBUSI ZA ŠOLO VOŽNJE

VIP BUSI

KOMBI BUSI