PONUDBA IVECO AVTOBUSOV

IVECO avtobusi – kakovost, zanesljivost in inovativnost za udobno potovanje. Odkrijte široko paleto vozil, ki združujejo napredno tehnologijo, zmogljivost in energetsko učinkovitost. Naša strokovna ekipa vam bo pomagala izbrati pravi avtobus za vaše potrebe. IVECO – za vrhunsko kakovost in udobje potnikov.

— Profesionalni servis avtobusov

SERVISNE STORITVE

Zagotavljamo vrhunske servisne storitve, svetovanje in vzdrževanje za IVECO avtobuse. Specializirana ekipa strokovnjakov z bogatim znanjem in izkušnjami izvaja hitro diagnostiko napak in okvar z uporabo vrhunske elektronske opreme. Nudimo popravila in servisiranje vozil z najsodobnejšo opremo.

Iveco, vodilno podjetje na področju prevozništva, zagotavlja maksimalen rezultat delovanja z zanesljivostjo, izvrstnostjo ter uporabo originalnih rezervnih delov Origin 100% Iveco.

Nam želite pisati?

— Največja izbira originalnih rezervnih delov IVECO

REZERVNI DELI

Dualis d.o.o. je specializiran za originalne rezervne dele IVECO. Ponujamo širok izbor komponent in opreme, kot so prtljažniki, hladilniki, sedeži, grelniki in več. Zanesljivo oskrbujemo servisne delavnice s hitro dostavo kritičnih rezervnih delov.

Naše originalne IVECO rezervne dele odlikujejo kakovost, zanesljivost in enako delovanje kot deli pri prvotni vgradnji. Za vaše vozilo IVECO zagotavljamo vrhunsko kakovost in strokovno servisno podporo.

Brez emisij

100% ELEKTRIČNI AVTOBUSI

KONTAKT

Veseli bomo vašega stika. Za vprašanja, naročila ali dodatne informacije nas lahko kontaktirate na spodnje podatke.

— Pišite nam


DUALIS d.o.o.

Cesta k Tamu 24,
2000 Maribor,
Slovenija